5 Mart 2008 Çarşamba

Fenerbahcem Çeyrek Finalde

inanılmaz bir olay.
başabaş bir mücadele ve penaltılarda büyük hezimet.
mükemmel.

FENERBAHÇEM ÇEYREK FİNALDE

Daha ne istenir ki hiç umudum yoktu baktım bişeyler var sahada müthiş mücadele var gol pozisyonalrı var tarihe yazıldı bu gece fenerbahcem finalde.

bütün futbolcularımız şahane oynadı son ana kadar iyi futbol oynandı.

MARCA
“Pizjuan’daki bayram trajedi ile sonuçlandı. Sevilla, şoktan sonra Avrupa rüyasının nasıl yok olduğunu gördü. Oysa ilk başta tüm işaretler, büyülü bir gece olacağını gösteriyordu."
MUNDO DEPORTİVO
“Sevilla, penaltılarda düştü. Başta 2-0 gibi ters bir durumla karşı karşıya kalsa da Türk ekibi Fenerbahçe daha iyi bir oyun çıkarttı."
ABC
“Sevilla, en acı verici biçimde düştü, penaltılarda. Türk kalecisi Volkan Demirel, üç atışı durdurarak maçın kahramanı oldu. Böylece, mütevazı Kartalspor’da yetişen kaleci, sadece iki saatte kötü adamdan kahramana dönüşüverdi."
LA RAZON
“Sevilla, Şampyonlar Ligi’nde en acı verici yoldan elimine oldu, penaltılarda. Fenerbahçe’nin kalecisi Demirel, Escude, Maresca ve Alves’in penaltılarını durdurdu ve ekibini, 120 dakika süren anksiyetten sonra çeyrek finale soktu."
EL PAİS

“Sevilla, zafiyetlerinin faturasını ödedi. Demirel, üç penaltıyı durdurarak Sevilla’nın rüyasına son verdi."
EL MUNDO
-“Türk kaleci Demirel, penaltılarda tüm günahlarını affettirdi. Güçlü tutkular, Pizjuan’dan, Fenerbahçe’yi çeyrek finale götüren, vahşi ve anksiyete ile dolu bir maç ile vedalaştı. Sevilla için tam bir trajedi."
LA VANGUARDİA -“Sevilla Fenerbahçe’nin önünde yenik düştü. Endülüs takımı, maça çok iyi başladı ancak sağladığı avantajı koruyamadı."
CORREO DE ANDALUCİA “Avrupa rüyasının sonuö başlığı atan Endülüs’ün büyük gazetelerinden El Correo de Andalucia’a konuşan Sevilla antrenörü Manolo Jimenez de “Çok büyük bir darbe oldu." dedi.
DİARİO DE SEVİLLA
“Futbol bazen harika, bazen da çok acı verici sürprizler yapar. Rüya, zalimce ve üzüntü verici bir biçimde yok oldu."
kaynak: milliyet.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder