4 Mart 2008 Salı

4 Mart 2008 Salı Sevilla Fenerbahçe Maçı

3-2 nin rövanşı olan bu maç bizim için çok zor geçecek.
carlosun oynamaması büyük eksiklik. benim ilk güzvenmediğim defansımız.
edu ve lugano ikilisi yan toplarda çok kötü.
bugün inter maçını izledim. ilk golde cruz a top çarpıyor. nasıl edu topa kayıyor soldan gelen ortada. topu uzaklaştıramıyor ilk golü yedik. ikinci gol aklımda değil.

üçüncü golde selçuk topu kaptırıyor bi atak defansın zaten 2-o 3 ten bişey olmaz tavrı 3.golü getiriyor.

selçuk hakkında da bişeyler yazmak istiyorum.
çok yakışan bir oyuncu değil. emeklerini gerçekten takdir ediyorum fakat fenerde oynayacak bir oyuncu değil. yorumculara göre en çok oynayan oyuncu konumunda olabilri ama sahada pek bişey yapmıyor onun yaptığını ikinci ligden bir oyuncu bile yerine hayli hayli getirir.
tamam tek selçuk yok bu takımda ama artık ya kendini geliştirsin (çok zor bir ihtimal ama) ya da bi tane adam gibi adam alalım. mehmet topuz u kayseri verseydi herşey çok farklı olacaktı.
selçuk a devam ediyorum. adam ne yapıyo yan pas geri pas . bi adam geçeyim dediğinde eli ayağına dolanıyor hop top rakipte. şut çekeyim diyor uzaktan gayet te iyidüşünce ama kendini geliştirmeden (Allah vergisi olamdıktan sonra) antremanlarda üzerine gitmedikçe bişey olmaz. ha ne olur yarın bi gün sağlam bir oyuncu geldimi anadolu takımlarda devam eder hayatı.

yarın ki maçta sevilla bize üstünlük kuracak.
güvenmediğim oyuncular: edu, lugano, selçuk. en önemli noktalardaki adamlar.
en korktuğum futbolcular: dani alves, soldaki fırtına(bizim maçtaoynamaması çok büyük olay) capel ve sağdaki navas bunlar bizi yer o kadar.

en güvendiğim oyuncular: gökhan(capel çok zorlucak ama tecrübe eksiği çok bi yattara olsa şansı yok) , alex(dursada snlik yaptığı işle bitiriyor), ve batman kezman.

Haydi Fenerbahçem Hep Destek Tam Destek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder