27 Ocak 2008 Pazar

Sivasspor 1 - 4 Fenerbahçe (Kolay oldu be)

Maç fenerbahçenin ataklarıyla başladı. ilk yarıda hatırladığım istatistik 21 şuttan 12 si kaleyi bulmuş ilk başta şaşırdım. baya bir şut çekmişiz.
sivasspor tutuk bir oyun oynadı tek net pozisyonları goldü.
deivid ortada topla buluştuğunda yüzünü kaleye dönünce arkası boş kaldığı için daha fazla içeri girmeye başladı. sağ kanadı çok etkili kullandık ilk goldedeivid gökhan verkaçı ve sıfırdan deividin ortasında alex kafası doğru yere nişanladı. ikinci gol yine sağdan bu sefer şansının da yardımıyla semih kafayı vurdu, top kaleciden döndü ayağıyla tamamladı.

ikinci yarı fener yine etkili gelmeye devam etti. 4 tane aynı yerde sadece oyuncular farklı verkaç denendi ve hepsini de sivas savunması yedi. biri gol olsa noktayı orada koyacaklardı.
sivasın sağ kanattan defansın arkasına bırakılan topta musa golü attı. 2-1 den sonra sivas etkili gelmeye başladı. semih kezman değişikliğinden sonra iş bitti. vedersonun ortasında kezman klasını gösterdi ve 3-1 i de sivas seyircisi gördü. ve son golde alex in bomboş kalan kezman a ortasında kezman düzeltti ve sağ yarım voleyle 4. golü attı.

evet sivas tan daha fazla bir hırs atak bekliyordum gönlümdende geçti kazanmalrı ama eksikleri çokmuş. zaten bir balilinin olmaması büyük kayıp.
premier lig maçşarı gibi olmasa da gayet güzel bir futbol vardı sahada.
eddie

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder